Hugo

Onko Joonatan, Kalle, Vedat tulossa? Laittakaa in tai out, niin katsotaan tarvitaanko vahvistuksia, ja kuinka monta. Please put in or out so that we see how many extra players we need, and which positions, only 5 in so far.

Hugo

Pablo, Casper, Victor S(2), pääsettekö mukaan tähän red-peliin? Pelaajat on nyt tosi vähissä.

Jim, profiilikuva
Jim

Jim tulee!

Hugo

Joudumme luovuttamaan tämän ottelun, valitettavasti, vaikka Pablo ja Jim saatiinkin mukaan (kiitos heille silti!). David on pelikiellossa punaisen kortin takia ja moni runkopelaaja muutoin poissa. Emme saa muista joukkueista tarpeeksi vahvistuksia: 07 on Ahvenanmaalla, HIFK0607 'lätkäjoukkue' paikkaa samana päivänä HIFK04 ottelussa pelaajapulaa, samalla kun heillä on myös oma ottelunsa. Emme saa sopivaa ryhmää kasaan millään lukuisista yrityksistäni huolimatta. Otamme siis 5-0 tappion ja meille todennäköisesti luovutuksesta tulevat sakot.

Hugo

Onko lisää pelaajia tänne? 4 in ja 8 out... Any more players to this game?

Teddy

Behövs Teddy så kan han komma på match (i stället för att gå på målvaktsträning)

Benjamin, profiilikuva
Benjamin

Kom på matchen bara👍

HIFK05 hakee pelaajaa pe 8.6 Väiski, paikalla18:45, peli 19:15 vs
Fortuna. HIFK05 looking for a player for Fridays match.

Vedat

Vedat can join.

David, profiilikuva
David

David spelar.

Henrik, profiilikuva
Henrik

Hämtade Henkkas hjälm från Väiski, tog med Timotheus boll också.

Hugo

Robinilla pitäisi olla pöytäkirja, joten sinne voisi käsin lisätä Misha (no. 42) ja Elvin ( 98), sitten on 12 pelaajan kiintiö täynnä. Kuka valmentajista ottaa matsin?

Petter, profiilikuva
Petter