Hugo

Hei: futsal-sarjan lähes kaikissa peleissä on meistä riippumattomia muutoksia, ja niitä saattaa tulla vielä hiukan lisää. Många futsalmatcher har nya datum eller tid, vänligen kolla men det kan hända det blir mera förändringar. Please check: many futsal game dates and times have changed and may still evolve. Patience please, it is not down to us. Will run checks later on on all of our games in the winter season.

Henrik, profiilikuva
Henrik

Kipsi poistettiin ja käsi näyttää hyvältä. Lääkäri antoi kuitenkin vielä 2 vkoa treeni- ja pelikieltoa. Eli Henkka mukana kuvioissa vasta marraskuun alussa.

Hugo

Hugo (ja ymmärtääkseni ainakin Ruuben) ovat ilmoittautuneet tälle leirille Eerikkilään:

Sami Hyypiä Akatemia TAKTIIKKALEIRI, 14.–16.10.2018, 8-13-vuotiaille tytöille ja pojille, 185 €

Lisäksi Hugo on ilmoittautunut tälle leirille Eerikkilään:

Orsasport TALVEN POTKUTEKNIIKKALEIRI, 29.-31.12.2018, potkuvalmentaja Eeva-Maria Saaren johdolla, 197e. Leirin johtaja on valmentanut maajoukkuepelaajista Joel Pohjanpaloa, Robin Lodia jne, katso juttu Ylen sivuilta: https://yle.fi/urheilu/3-1041421

Olen itse mukana seuraamassa jälkimmäistä leiriä (Orsasport) ja voin kyyditä SHA:n leirille ja takaisin, autoon mahtuu 3 pelaajaa/Pami

Hugo

Moi: onko muita menossa, Hugo ilmoittautunut ja paikkoja vielä on; finns det andra som är på väg till Orsasport lägren (skotteknik), 29-31.12? Många kunde få mycket nytta av det här... Are there others going to this camp/shooting technique, the coach is internationally very well known and has coached Finnish international players. Places will be soon sold out, most likely.

---------
Lisäksi Hugo on ilmoittautunut tälle leirille Eerikkilään:

Emil

Emil är tyvärr inte i spelskick!

Hugo

Pääseekö/haluaako Casper, Elvin pelata tässä ottelussa? Ainakin jonkin verran peliaikaa voisi olla tarjolla, ja joukossa saattaa nyt olla muutama vajaakuntoinen/ei ehkä pysty pelaamaan.

Timotheus

Vi kommer femton minuter försent

Teddy

Trafikkaos - vi blir lite försenade

Benjamin, profiilikuva
Benjamin

Kaikkien pelaajien ja vanhempien tiedoksi: on todella tylsää että ihmiset ovat ilmoittautuneet ja sitten ilmoitetaan out 1h ennen treenejä. Toivon jatkossa jos laitatte in niin sitten tulette. Jos ette aio tulla sitten päättäkää ajoissa ainakin 3h ennen treenejä. On melkein mahdotonta suunnitella treenejä 15 pelaajalle ja sitten 7 tulee.

Benjamin, profiilikuva
Benjamin